Başarılı kadrosuyla Afşin’de eğitimde kurumsallaşan Afşin Final Eğitim Kurumları’nın yaz kursları 20 Haziran’da başlıyor.

Yaz Kursları’nda TYT-AYT Hazırlık, bir üst sınıfa hazırlık, bire bir ödev ve takım sistemli çalışma, konu anlatımı, çalışma atölyeleri ve soru çözümü ile hafta da 1 sosyal etkinliklerle öğrencilere katkı sunacak.

Afşin halkına tekrardan geçmiş olsun dileklerini ileten Afşin Final Eğitim Kurumları yöneticileri, yaz kursları ile öğrencilerin deprem nedeniyle sağlayamadığı eğitim dönemini telafi etmek için birçok etkinlik ve sürpriz programlar planladıklarını belirttiler.

Afşin Final Eğitim Kurumları yöneticileri; “Afşin Final Okulları ve Kurs Merkezi, eksiksiz ve başarılı donanımlı kadrosuyla çocuklarımıza telafi dersler, etütler, soru çözümleri, spor, müzik gibi etkinliklerle eğitimlerine katkı sunacağız. Yaz boyunca çocuklarımızın hem psikolojik hem sosyal açıdan devamlı yanında olup kaybetmiş olduğu bütün konu eksiklerini tamamlamak için kurumsal olarak 20 Haziran’da kampımıza başlıyoruz” dedi.

10-11 Haziran’da bursluluk sınavının yapılacağını söyleyen Hidayet Yıldız, “Afşin’e kattığımız kurumsallığın başarısında 1. yılımızda bizde destek verdiği için tüm Afşin halkına teşekkürü borç biliriz. Tüm kademeler için 10-11 Haziran’da bursluluk sınavımız yapılacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi