Kampüs binasının hasarsız olmasıyla eğitime tekrardan başlayan Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü’nde 3 Temmuz’da yaz okulu başlıyor.

Yaz okuluyla hafta içi tam gün 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü, görsel sanatlar, satranç, drama, robotik kodlama, İngilizce, müzik ve spor eğitimleri verecek.

Konu hakkında açıklama yapan Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü Müdürü Özcan Gökce, “Bölgemizde meydana gelen asrın felaketinden sonra alanında uzman kişiler tarafından okulumuz incelenmiş, gerekli raporlar alınarak okulumuzun hasarsız olduğu görülmüştür. Bu güvenle okulumuzda Eğitim – Öğretim kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır.

Bölgedeki sorumluluğunun farkında olan Elbistan Bahçeşehir Koleji halkımıza yeni bir hizmet anlayışı ile görevini yerine eksiksiz getirmeyi hedeflemektedir.

3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak olan yaz okulumuz, 3 Temmuz – 25 Ağustos tarihlerinde tam gün olarak, Okulumuzda 3-6 Yaş aralığında çocuklarımızı ağırlıyor, yaş gruplarına göre sınıflarımızı oluşturuyoruz. Çocuklarımız, kampüsümüzün doğasıyla iç içe, hem öğrenecekler hem de eğlenecekler. Sanat, spor ve eğlencenin iç içe geçtiği yaz programımıza davetlisiniz” dedi.

Afet ve acil durum bilinçlendirme eğitimlerimiz ile farkındalık oluşturduklarını belirten Gökce, “Hayal Atölyesi ile farklı bilgileri öğrenip, hayal gücümüzle yoğuruyoruz. Spor salonunda spor hocaları eşliğinde spor yapıyor, sokak oyunlarını yaşatıyoruz. Akıl Oyunları ve Satranç ile zekamızın gizemine yolculuk ediyoruz. Deney Atölyesinde deneyler yapıyor, Sanat Atölyesinde yaratıcılığımız ortaya koyuyoruz. Öğrenmenin ve eğlencenin tadını çıkarıyoruz. Başvurular ve ayrıntılı bilgi için velilerimizi kampüsümüze davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi