Karaelbistan Mahallesi Mekan Sokak’ta faaliyet gösteren Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü, öğrenci ve velilerin 2022-2023 yılına pozitif bir şekilde girmesi için şenlik düzenledi.

Program açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Elbistan Kampüsü Okul Müdürü Özcan Gökce; “Çocuklarımıza sadece akademik anlamda zaman ayırmanın dışında sosyal etkinliklerde birlikte vakit geçirmenin daha yararlı olacağını düşünerek, böyle bir etkinlik düzenledik. Her alanda olduğu gibi bu alanda da bölgemizde öncü olup çocuklarımızın dünya vatandaşı olarak yetişmesini hedefliyor ve bu bağlamda çalışmalarımızı planlıyoruz. Bu konuda öğretmenlerimi tebrik ediyorum. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sözü çok uzatmadan herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

1. Geleneksel İlköğretim şenliği zumba dansı ile başladı. 1.sınıflar balon patlatma oyunu oynarken veliler ise sandalye kapmaca oynadı. Şenlik eğlenceli bir şekilde devam ederken 2., 3. ve 4.sınıflar İngilizce oyunları oynadı.

Öğrenci ve velilere ikramların olduğu şenlikte 2.sınıf öğrenciler ise kaşıkta yumurta taşıma oyunu, 3.sınıflar balon taşıma oyunu ve 4.sınıflar bardak oyunu oynadı.

Şenliğin beğeniyle izlenirken velilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Şenlik son olarak mini koro gösterisi ile sona erdi.

Okul bahçesindeki etkinliklere, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi