30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Afşin’imizin Pazar yerini dolaştık. Pazar yerinde gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti, ama Pazar yerindeki pozisyon bizi rezil etti diyelim. Yani bu vatandaşa ve Afşin halkına yakışmayan bir pazar yeri.

Yerel seçimler bildiğimiz gibi adaylar açıklandığı süreden bu yana belde, köy ve şehir merkezindeki halkımızla güzel çalışma yaptık ve çalışmalara halen devam ediyoruz. Halkımız tarafından yoğun bir ilgi var. Bu zafer in şuan da Milliyetçi Hareket Partisiyle olacağı görünüyor. Hakkımızda hayırlısı kimse, Afşin için gelecekte kim daha hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin. Biz öncelikle haktan sonra halktan destek alarak bu işi tamamlayacağız” dedi. Kahramanmaraş’ın kurtuluşunu da kutlayan Yıldız, “Buradan Kahramanmaraş’ın 12 Şubat Kurtuluş Yıl Dönümünü kutluyorum. Zafer Bayramımız Kutlu olsun” diye konuştu.








Editör: Haber Merkezi