2 Milyon kişiyi yakından ilgilendiren Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı açıklandı. Bu sınav sonuçlarına göre YGS-2 puan türünde Afşin FEM Dershanesi öğrencisi Ferhat Güvenç, Türkiye 478’incisi oldu.
Türkiye 478’incisi olan Ferhat Güvenç ,Afşin FEM Dershanesi Müdürü Hasan Dönmez ve FEM Dershanesi Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Sarı, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, bu büyük başarıdan dolayı Ferhan Güvenç’i, ailesini ve öğretmenlerini tebrik etti.
Tıp okumak istediğini belirten Ferhan Güvenç, YGS de elde ettiği başarıda ailesinin okul ve dershane öğretmenlerinin büyük emeği ve katkılarının olduğunu söyledi.
Düzenli ve sistemli çalışmanın önemine değinen Güvenç, “Bu başarıyı elde etmemdeki en büyük faktör dershanem ve ailem oldu. Düzenli ve sistemli çalıştım. Öncelikle aileme, okulumdaki öğretmenlerime ve dershane öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Afşin FEM Dershanesi Müdürü Hasan Dönmez ise, bu başarıların tesadüf olmadığını hatırlattı. Müdür Dönmez, “ Bu başarımız bir kere daha göstermiştir ki eğitim kadromuzun kalitesi, tecrübesi, fedakarlığı ile dokümanlarımızın seçkinliği ve her şeyden önemlisi FEM’ in kurumsal kimliği başarın en önemli sebepleridir “ dedi.
Afşin birincisi Ferhan Güvenç,  YGS deki 160 sorudan 4 Türkçe, 8 Sosyal, 1 Matematik sorularını yanlış yaparak YGS-2 483,333 puan aldı.
 
Editör: Haber Merkezi