Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Elbistan'da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Vali Kocatepe, polisevinde Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ve daire amirleri tarafından karşılandı.
Cuma Namazı’nın ardından Elbistan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Kocatepe, burada Kaymakam Tuncay Akkoyun’dan ilçenin son durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra geçtiğimiz yıl eğitim-öğretime açılan İstiklal İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, okul yönetiminden okulun durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, öğrencilerle yakından ilgilenerek, çikolata ikramında bulundu.
İstiklal İlkokulu'ndaki ziyaretin ardından, Elbistan Kaymakamlığı tarafından kiralanan binada hizmet vermeye başlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, Kaymakam Tuncay Akkoyun ve Vakıf Müdürü Dilek Otlutepe’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kodatepe, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi’nin önceki gün olağanüstü toplandığını ve İl Özel İdaresi’nin kendi bütçesinden 12 adet okul yapımı için karar aldığını kaydetti.
Editör: Haber Merkezi