AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, sağlık konusunda yatırımların devam ettiğini belirterek, Afşin Devlet Hastanesi’ne alınacak olan Tomografi Cihazının ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Afşin’in sağlık konusunda daha iyi noktaya getirmek için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Milletvekili Güvenç, “Kahramanmaraş’ın milletvekilleri olarak ilçelerimizin gerek sağlık alanında gerek eğitim alanında ki ve diğer alanlardaki eksiklerini ilçe teşkilatımızla birlikte ve tüm ekibimizle birlikte takip ediyoruz. Afşin Devlet Hastanemizde yer imkânları yetersizdi, ek binamızın ihalesi yapıldı ve inşallah bu yılın sonunda hizmete başlayacak. 110 yataklı bir kapasiteyle Afşin’e hizmet etmeye başlayacak. İnşallah Afşin’imizdeki sağlık hizmetlerini daha iyi noktaya getirmek için gayret edeceğiz. Hastanemizin Tomografi cihazını en kısa zamanda temin edip hizmete girmesi için gayret ve çaba göstereceğiz.” dedi.
 
Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çelik ise, Tomografi cihazının ihalesinin yapıldığını, önümüzdeki aylarda cihazın geleceğini kaydetti. Çelik, “ Tomografi ihalesi yapıldı. İnşallah ilk olarak Afşin’e verilecek ve birkaç ay içerisinden Tomografi makinemize kavuşacağız. Hastanemizin ek binasında  inşallah kasım 2013 itibariyle faaliyete geçecek ve ferah bir ortam olacak, yaklaşık olarak 110 yataklı olacak. Şuan için ameliyathanemizde tadilatı sürüyor. Bu hizmetlerle beraber inşallah Afşin Daha modern ve daha güzel hastaneye kavuşacak. “ şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi