MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Yıldız:
“Şu anki yoğurt süt pazarının hali Afşin’e ve Afşinliye yakışmıyor”
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Pazar yeri esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve Afşin’e yapacağı projeleri anlattı.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Adem Yıldız, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız ve MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Pazar esnafını ziyaret etti.
Yapılan ziyaretler ardından değerlendirmelerde bulunan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Afşin’in yoğurt, süt pazarını zaman zaman giderek geziyoruz ve hailini durumunu herkes biliyor. Orada hijyenik bir ortam zaten yok. İnsanlarımız köylerinden, kasabalarından kalkarak her sabah geliyor buraya ve vatandaşlarımızı oturacağı ve malzemeyi getiren vatandaşlarımızın sınanacak, barınacak bir yerleri yok. Ortalık zaten tamamen hijyenden mahrum, her taraf kir toz. Orada satılan ürünlerde de sıkıntı çıkabilir hijyen şartları müsait olmadığı için. Oraya gidip ziyaret ettiğimizde hem alan müşteriler hem de satan arkadaşlarımız durumdan şikayetçiler. İnsanların emeklerine değer verilmiyor. Ürünlerini üreten annelerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz çok zahmet çekiyorlar. Bizim bu olumsuzlukları gidermek içinde ürettiğimiz projelerimiz var. örneğin bu pazarı yedi güne yayacak şekilde bir programımız var. Köy ve kasabalarımızdan gelen vatandaşlarımız için servis koyacağız. Osmanlı motiflerinin hakim olduğu Pazar yerimizde hijyenik bir ortamda vatandaşlarımız ürünlerini satacaklar. Şu anki yoğurt süt pazarının hali Afşin’e ve Afşinliye yakışmıyor. İnşallah halkımız bizleri destekleyip Afşin Belediyesini emanet ederse gerekli koşulları sağlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. “ dedi.
Editör: Haber Merkezi