!Saadet Partisi (SP) Elbistan İlçe Başkanlığına Ali Eminoğlu, yeniden seçildi.
Elbistan Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen kongre, divanın oluşturulmasıyla başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ali Eminoğlu yaptı.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, çevre il ve ilçe başkanları, Elbistan'daki siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen kongrede Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten de kısa bir konuşma yaptı.
Kongrede sözü alan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, iktidarın kanunları Avrupa Birliği'nin isteği doğrultusunda çıkardığını belirterek, daha önce suç olan zinanın şuanda suç olmaktan çıkarıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. 117 delegenin kayıtlı olduğu ve tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Ali Eminoğlu güven tazeleyerek, yeniden Saadet Partisi Elbistan İlçe Başkanı seçildi.
Eminoğlu'nun başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
"Ali Bulut, Ayhan Çolak, Bahri Tap, Esat Ceyhan, İhsan Güler, İsmail Elma, Mehmet Havan, Muhammed Ali Polat, Murtaza Ünal, Mustafa Biber, Oktay Ceyhan, Salih Önat, Sami Polat ve Talip Gülbay."
 
Editör: Haber Merkezi