Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Afşin Vergi Dairesini ziyaret ederek çalışanlara veda etti.
Kahramanmaraş’ta uzun süre görev yapan Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, başka bir göreve verilmek üzere Ankara’ya atandı. Ankara’ya ataması yapılan Sağlam, Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarete konuşma yapan Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, “Sizinle çok mutlu bir şekilde görevimizi sürdürdük. Bir idarecide bulunması gereken bütün vasıflar sayın başkanımızda mevcuttu. Üzgünüz ama sizler gibi biriyle de çalışmaktan son derece mutluyduk. Teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, ise, “Sizlerden çok memnun kaldım ve güzel çalışmalarımız oldu. Bizler görev insanıyız, gel derler geliriz git derler gideriz. Büyüklerimiz bu şekilde takdir etmişler. İşte malumunuz Ankara’ya atandık.” diye konuştu.
Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Vergi Dairesi Grup Müdürü Aydın Sündük, Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan Eshab-ı Kehf Külliyesi’ni ziyaret etti. Afşin Vergi Dairesi Müdürü Ebru Ayhan, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam’a ve Vergi Dairesi Grup Müdürü Aydın Sündük’e Eshab-ı Kehf gravürü hediye etti.
 

 
Editör: Haber Merkezi