Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kentteki 2 bin 300 öğrenciye bayram hediyesi verdi.
Kahramanmaraş polisi, Kurban Bayramı öncesinde öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün hazırladığı proje kapsamında düzenlenen etkinlikte 2 bin 300 öğrenciye bayram hediyesi verildi. Hoca Ahmet Yesevi Lisesi’nde düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan hediye dağıtımında konuşan İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, emek veren personeline teşekkür etti.
Polis ve vatandaş arasındaki diyaloğu artıracak etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade eden Aşık, çocukların da kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Aşık, şöyle konuştu:
“Bugün şehrimizde bulunan 12 ortaokul ve lisede 15 yaş ve üzeri kız ve erkek çocuklarımız için arkadaşlarımız 2 bin 300 giysi tedarik etti. Bayram öncesi çocuklarımız için bunları dağıtmaya ve çocuklara birer bayram hediyesi vermeye geldik. Çocuklarımız bizim için çok değerli ve önemli. Onlara aileleriyle sağlıklı bir bayram geçirmelerini diliyorum. Bugün Perşembe yarın Cuma, öğrencilerimiz 9 gün bayram iznine gidiyorlar. Bizlere de çok sıcak davrandılar. Gerçekten çok candan ve içtenler. Geldiler bizimle birlikte bu bayram sevincini paylaştılar. Ailelerine de, selamlarımızı sevgilerimizi sunuyoruz. İyi bayramlar diliyoruz.”
Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı etkinlikte, polis amcaları öğrencilerle sohbet edip, meslekleri hakkında bilgiler verdi.
Editör: Haber Merkezi