Kahramanmaraş'ta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168.yıldönümü etkinlikleri kapsamında polis eş ve çocuklarına yönelik lunapark eğlencesi düzenlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, iş stresinden bir gün de olsa uzaklaşan emniyet çalışanları eş ve çocuklarıyla birlikte keyif dolu dakikalar yaşadılar. Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık'ta etkinliğe katılarak polis çocuklarıyla yakından ilgilendi.
Luna park oyuncaklarının tadına çıkartan çocuklarla sohbet eden Aşık, daha sonra Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Demircan ve Asayiş Şube Müdürü Bülent Demirkol'la birlikte gondola bindi.
Konu hakkında açıklama yapan Luna Park Müdürü Ali Ekber Yatarkakmaz, polis haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ev sahibi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yatarkalkmaz: "Emniyet mensuplarının bu anlamlı gününe, Luna park olarak bizde destek vermek istedik. Yaklaşık 300 polisimiz eş ve çocuklarıyla bugün buradalar. Tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi