Afşin Pazar Esnafından, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’a büyük destek. Yıldız, Pazar esnafına yeni bir “Pazar” yeri sözünü verdi. 
Site 2’den başlayan uzun bir konvoyla MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız’ın seçim bürosuna gelen Pazar esnafı, Yıldız’a destek sözü verdiler.
Seçim bürosunda vatandaşa seslenen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “Pazar esnafımız bizleri ziyaret ettiler ve partimize katılım yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, partimize hoş geldiler, sefa getirdiler. Hem Pazar yeri esnafımıza hem de orada alışveriş yapan hemşerilerimize layık olmayan, dışlanmış ve sende burada satış yap denilen bir yer, lavabosu bulunmayan, çöpü alınmayan ve medeniyete yakışmayan kirli ve pislik içeresindeki yeri kabullenmeyen esnafımız bugün coşkuyla, sevinçle, onurla ve Afşin için Milliyetçi Hareket Partisi demiştir. Ben sizlerin huzurunda bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyorum.  30 Mart yerel seçimlerine çok az bir vakit kaldı. İnşallah rabbim bu görevi bizlere nasip ederse bizlerde Pazar esnafımızın bizleri yönlendirmesiyle, pazar esnaflarımızın istediği şekilde pazar yerlerini yapmaya söz veriyorum. Pazar yerimizi halkımızın araçlarını rahatça park edecekleri ve rahatça alışverişlerini yapacakları bir yer haline getireceğiz. Aynı zamanda yapacağımız Pazar yerinde hem esnafımızın hem de alışveriş için gelen halkımızın rahat, huzurlu ve medeni bir şekilde alışverişlerini yapabilmesi için Afşin’e yakışır bir Pazar yeri yapacağız. Türkiye’de en iyi Pazar yeri nasılsa Afşin’de de onun olması için çalışacağız. Bunda kimselerin kaygısı olmasın.” şeklinde konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi