Afşin Belediyesi ve  Afşin İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından “Okullar Arası Wushu Turnuvası” düzenlendi.

Afşin Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuvaya 15 okuldan 250 sporcu katıldı. 2 gün sürecek olan turnuvaların açılışı törenle yapıldı.
Törene Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, daire amirleri ile çok sayıda spor sever katıldı.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, turnuvanın ödül törenindeki konuşmasında, belediye olarak sadece bir spor dalına değil tüm spor dallarına destek olmaya çalıştıklarını belirtti.
Afşin Belediyesi Spor Kulübü'nün her geçen gün kendini geliştirdiğini ve oldukça kısa sürede başarılı sonuçlara imza attığını ifade eden Aydoğan, şunları kaydetti:
"Bu tür organizasyonlarda bu başarının sonucunda gelişiyor. Bizler istiyoruz ki; spor yapmayan çocuğumuz, spor yapmayan gencimiz kalmasın. Bu etkinlikle vermek isteğimiz mesaj da budur. Çocuklarımızı, gençlerimizi bu spora teşvik etmek. Ülkemizin dört bir tarafından buraya kadar gelerek turnuvamıza dahil olan tüm sporcuları yürekten kutluyor, turnuvada emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. "
 
Editör: Haber Merkezi