Arıtaş Kasabası Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında konser düzenledi. Konsere Halk Müziği Sanatçısı Oğuz Aksaç katıldı.

Belediye binasının hemen yan tarafından düzenlenen konserde Oğuz Aksaç bir birinden güzel parçaları seslendirdi. Konsere gelen vatandaşlarda Aksaç’ın seslendirdiği parçalara eşlik etti.

 

Programda konuşma yapan Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, “Çok değerli sanatçımız Oğuz Aksaç kasabamıza hoş geldiniz. Özellikle Oğuz Aksaç gibi çok güçlü bir sesin kasabamıza bulunması çok büyük bir şans olarak niteliyorum.  Büyük şehir olunca atmış yıllık çınar belediyemiz kapanıyor.  Biz yoğun bir sezon geçirdik özellikle kanalizasyon inşaatı yollarımızdaki çalışmalar parklarımızdaki çalışmalar bunu güzel bir şekilde bir finalle sonlandıralım istedik. Bu çalışmalar sırasında zaman  zaman toz içinde kaldınız, sularınız kesildi ama her nimetin bir külfeti var bu nedenle özellikle belediye olarak sizlere bir sıkıntı yarattıysak bundan dolayı özür diliyoruz. Hakkınızı helal etmenizi istiyoruz. Tabi bunlar ilerde sizlerin daha rahat daha sağlıklı daha huzurlu yaşamanız için yapılan çalışmalar inşallah kısmet olursa bundan sonra da Arıtaş için elimden geldiğince gerek Afşin’imiz de gerek Kahramanmaraş’ta ve ya nerde bir görevimiz olursa sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi

Editör: Haber Merkezi