Nurhak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Gençlik Kupası Futbol Turnuvası'nın final müsabakası, Nurhak Halı Sahası'nda yapıldı.
İlçe genelinden 10 takımın katıldığı turnuva 2 maçlı eleme usulü şeklinde yapılırken, Nurhak Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı ile Karaca Market takımları arasında gerçekleşen final maçını 5-2 kazanan Nurhak Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı takımı, kupanın sahibi oldu.
Final maçını, Nurhak Kaymakamı Murtaza Dayanç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, Emniyet Amiri Hakan Erdem, daire amirleri ve vatandaşlar izlerken, birinci olan takıma kupa ve madalyalarını Kaymakam Dayanç verdi.
Kupa töreninin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Dayanç, "Turnuvayı Gençlik Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledik. Nurhaklı gençlerimize yakışır şekilde sporun ruhuna uygun gayet temiz maçlar oynandı. Turnuvaya katılan takımlarımıza ve başta Gençlik ve Spor İlçe Müdür vekili Ahmet Kurtoğlu olmak üzere, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi