AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Afşin Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan bölgesel hayvan pazarına tam not verdi.

Kurban Bayramı öncesinde Afşin'i ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, beraberindeki Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve partililerle birlikte, bölgesel hayvan pazarında kurban alışverişi yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Afşin'e donanımlı bir hayvan pazarı kazandırdığı için Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e teşekkür eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Kılıç, "Kurban Bayramı arifesinde arkadaşlarımızla birlikte Yeşil Afşin'imizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımız yoğun bir şekilde kurbanlık alışverişi içerisindeler. Afşin'imizin hizmetine sunulan bu hayvan borsasını yapan Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'i tebrik ediyorum. Bu ortam sosyal tesisleriyle, insanların ihtiyaçlarını karşılayacak donanımlar olarak çok güzel olmuş. Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. " dedi.

Bölgesel hayvan pazarında kurbanlık alım satım yapan vatandaşlarımız ile sohbet ederek, taleplerini dinlediklerini dile getiren Kılıç, "Vatandaşlarımızla hasbıhal ederek, hal hatır sorduk. Mahallelerinin veya şahıslarını ilgilendiren sorunlarını dinleyerek, çözümlemek üzere aldık. Kurban Bayramı ile birlikte ülkemizin ve İslam dünyasının her yerinden hacı adaylarımız Hac ibadetlerini yapmak üzere mübarek mekanda bulunuyorlar. Allah, hacılarımızın ibadetlerini kabul etsin." açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin huzurunu ve ekonomisini bozmak için yapılan müdahalelere, milletin, müsaade etmeyeceğine ifade eden Kılıç, şunları söyledi:

"Kurban Bayramını idrak edeceğimiz şu günlerde, ülke ve milletimizin ağzının tadını bozmak isteyenler var. Fakat halkımız, milletimiz dış güçlerin Türkiye üzerine oynadığı oyunu görüyor ve amaçlarının ne olduğu çok iyi biliyor. Nedir? Suçumuz Türkiye olarak. Biz kendi vatanımızda, ele güne muhtaç olmadan, birilerine boyun bükmeden kendi ayağımızın üstünde durarak ihtiyaçlarımız görmek istiyoruz, diyoruz. Ama dış güçler, diz çökerek, bize boyun bükerek yaşarsanız yaşarsınız, diyorlar.  Fakat bizler buna pirim vermeyeceğiz. Dış güçlerin birçok oyununu bozan milletimiz elbirliği ile bu sıkıntıların üstesinden gelecek. "

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  Kurban Bayramı öncesinde yeni hayvan pazarındaki çalışmalarına ağırlık verildiğini dile getirerek, bölgesel hayvan pazarı ile Afşin'de hayvancılığı canlandıracağını söyledi.

Toplamda 50 bin metrekare olan hayvan pazarının 5 bin metrekaresinin kapalı padoklardan oluşacağını ifade eden Güven, "Vatandaşlarımız, Kurban Bayramı için kurbanlıklarını yeni yaptığımız hayvan pazarından temin ediyor. Temiz ve modern bir hizmeti daha Afşinli vatandaşlarımıza kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi