AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Meclis ihtisas komisyonlarından İçişleri Komisyonu Başkanlığına tekrar seçildi.

TBMM Genel Kurulunda ihtisas komisyonları üye seçiminin ardından, komisyonlardan 7'si, en yaşlı üyenin geçici başkanlığında toplanarak divanı belirledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Kahramanmaraş milletvekili Celalettin Güvenç 26. Dönem 2. Yasama yılı için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Partisi'nin TBMM İçişleri Komisyon Başkanı adayı olarak gösterildi.

29.11.2017 günü saat 20.00 da toplanan İçişleri Komisyonu, yeniden başkanını seçmek üzere başlatılan oturumda, AK Parti adayı Celalettin Güvenç tekrar İçişleri Komisyonu Başkanı olarak seçildi.

İçişleri Komisyon Başkanı olarak seçilen Celalettin Güvenç komisyona yaptığı açıklamada; "Öncelikle 26. Dönem 1. Yasama yılını uyumlu bir şekilde tamamladığımız için eski üyelerimize teşekkür ediyorum, 26. Dönem 2. Yasama döneminde bizlere katılan komisyon üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 2. Yasama döneminde ülkemiz için hayırlı hizmetleri yapmaya vesile oluruz. Hepinize katılımlarınızdan ve teveccühlerinizden dolayı teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde Hayırlı bir yasama dönemi diliyorum. " ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi