Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin’e bağlı Tanır Kasabası’nda düzenlenen törenle seçim bürosunu hizmete açtı.
MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, ilçe merkezinin ardından beldelere de seçim bürosu açmayı sürdürüyor. Yıldız, hafta sonu Tanır Kasabası’nda seçim bürosunu düzenlenen bir törenle hizmeti açtı.
Miting havasında geçen seçim bürosunun açılış programında konuşma yapan MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, 30 Mart yerel seçimlerde üç hilal bayrağını bu kalabalıkla birlikte Afşin Belediyesi’ne bu bayrağı dikeceklerini kaydetti.
Yıldız, “Tanır halkımız bizleri büyük bir coşkuyla, sevgiyle, heyecanla bizleri kucakladınız, hepinizden Allah razı olsun. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinden sonra buradan bu kalabalıkla birlikte Afşin Belediyesi’ne gideceğiz ve üç hilal bayrağımızı inşallah oraya dikeceğiz. Adaylığım açıklandığından bugüne kadar gittiğimiz her yerde, ziyaret ettiğimiz her kapıda büyük bir coşkuyla ve samimiyetle karşılandık. Bizim davamıza herkes inandı ve halkımız bizleri muhabbetle ve sevgiyle kucaklayarak bizleri bağrına bastı. 30 Mart’tan sonra beldelerimize ve köylerimize yapacağımız hizmetleri gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz.” dedi.
Yıldız, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Tanır Kasabamız için yapmamız gereken ilk hizmetlerin başında susuz olan yerlerin suya kavuşturulması. Su akıyor Tanırlı bakıyor, bu iş bitecek, bu sorunu çözeceğiz. Tanırımızda hava kirliliği söz konusu, termik santrallerimizin dumanı, külü burayı da etkiliyor. Bakıyorum bir sürü gencimiz var Tanır’ımızda ama ben soruyorum sizlere, 10 yıldan buyana kaç tane işçi verebildiler? Biz kimseye ayrım yapmayacağız, herkesi ekmek, iş sahibi yapacağız. Bunu yapacak kadro, bunu yapacak yürek ve azim bizlerde var. Bizim gönlümüzde, yüreğimizde, teşkilatımızda, kalbimiz herkesi alacak kadar geniştir, bunda kimselerin sıkıntıları olmasın. Tanırımızdaki işsizliğin, aşsız lığın durumunu biliyoruz. İnsanlar maalesef termik santraller yanı başında ama yorganı yatağı alıyor dışarı gidiyor. Bizim belediye başkanlığımız döneminde bizim memleketimizde işsiz vatandaşlarımız dururken, başka yerlerden insanlar gelemeyecek, önce bizim insanımız girecek.” diye konuştu.
Konuşmalar ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.
 
Editör: Haber Merkezi