MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere 2 bin adet karanfil dağıttı.

MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Rahime Yeşilkaynak ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Afşin merkez köy ve kasabalarda görev yapan öğretmenlere karanfil dağıttılar.

Konu hakkında açıklama yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle arkadaşlarımızla birlikte Afşin Merkez köy ve kasabalarda görev yapan öğretmenlerimize karanfil dağıttık. Bu sene öğretmenler günü Cumartesi gününe gelmesi nedeniyle biz bugünü tercih ettik. Öğretmenlik meslek açısından kutsal bir görevdir. Günümüzde yapılan yatırımların en iyi ve en meşakkatlisi olan yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu yatırımların eğiticisi de öğretmenlerdir. Öğretmenlerimiz, yeri geliyor öğrencilerimizin hem annesi hem babası oluyor. Sizlerin aracılığıyla tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.

Öğretmenlerde yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi