Kahramanmaraş MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Afşin Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Kahramanmaraş MHP İl Başkanı Süleyman Öner,MHP İlçe Başkanı Esal Koç ile birlikte Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşa İl Başkanı Öner  "Bizler Kahramanmaraş İl Başkanlığına seçildiğimizde Afşin Ticaret Odası Başkanımız Bekir Sıtkı Can ve yönetim kurulumuzdan hemşerilerimiz bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sevincimizi bizlerle paylaşmıştı. Bizlerde ilçe başkanımızla birlikte Ticaret Odamıza iadeyi ziyarette bulunduk. Ticaret Odası Başkanımız, Afşin'imize yakışan bir hizmet binası kazandırmış. Ayrıca bu güzel hizmette emekleri bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Can, " Ticaret Odası olarak Süleyman Bey'i il başkanı olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Şuanda kendisi bizlere iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, Afşin'imizin sorunlarıyla alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından ATSO Başkanı Can, MHP İl Başkanı Öner'e Eshab-ı Kehf figürlü plaket takdim ederek, Başkan Öner'den her platformda Eshab-ı Kehf'in tanıtılması noktasında destek istedi.

Editör: Haber Merkezi