Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Mahir Turan getirildi.
Afşin’de 2 yıldır görev yapan Yasin Fırat’ın Kahramanmaraş’a eğitim uzmanı olarak atanması ardından Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Mahir Turan getirildi.
Görevine başlayan Mahir Turan, eğitim çıtasını bir adım daha ileriye taşımak için çalışacaklarını kaydetti.
Turan, “Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Fırat Bey’e şuanda kadar yapmış olduğu hizmetlerinde dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi Afşin’de çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle bütün öğretmen ve idareci arkadaşlarımız arasında gerçekten de saygı sevgi kazandı. Bizlerde Afşinliler olarak Yasin Bey’i kabullendik. İnşallah ben bundan sonra çalışmalarda Müdür Bey’in hizmetlerinin kaldığı yerden daha da ileriye götürmeye çalışacağım. İnşallah büyüklerimizin de yardımıyla ilçemizin eğitim alanındaki önemli sorunlarını sıraya koyarak çözmeye çalışacağız. Afşin’imize hizmet etmeye davam edeceğiz.” dedi.
Afşinlilere veda eden Yasin Fırat ise, “Görev sürem boyunca bana kucak açan tüm Afşinli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle Afşin’deki görevim sona eriyor ancak okullar açılana kadar Afşin’le bağlantımız devam edecek. Görev sürem boyunca güzel bir arkadaşlık ortamı oluşturmaya çalıştık, dairemizi herkese açmaya çalıştık, kimseyi ötekileştirmemeye çalıştık, bu arada da eğitim adına da Afşin’in en büyük yarası olan fiziki ortamın iyileşmesi yönünde çalışmalar yapıldı. Şuanda 8 tane ihalesi tamamlan okulumuz ve 2 adette ihale aşamasında bulunan okulumuz var, inşallah onlarda tamamlandığında Afşin’in eğitim alanında fiziki eksiği bulunmayacak. İlçemizde öğretmen açığı da büyük bir oranda kapandı. Ben tüm Afşinlilerden haklarını helal etmelerini istiyorum, ben hakkımı herkese helal ediyorum.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi