AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, 2014 yılında Afşin’e sentetik zeminli futbol sahası yapılacağını belirterek, AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a teşekkür etti.
 
AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleriyle Afşin’e 2014 yılında Afşin Kapalı Spor Salonu yanına sentetik zeminli futbol sahası yapılacak. Yapılacak olan sentetik zeminli futbol sahasıyla, spor salonu çevresinde büyük bir spor kompleksi olacak.
Afşin halkına müjde veren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “ AK Parti olarak her zaman ortak akla önem verdik. 2011 yılında yapılan Genel Seçimler sonrası AK Parti Grup Başkanvekilliğine Milletvekilimiz Mahir Ünal geldikten sonra ilimizde, bizimde iştirak ettiğimiz bir dizi çalıştalar düzenlendi. Bu çalıştaylara bakanlarımız katıldı. Bakanlarımızın katılmasıyla Kahramanmaraş’ımızın ve ilçelerimizin 2023 vizyon planları yapıldı. Afşin’in tüm ihtiyaçları bu çalıştay da gündeme ve belirlendi. En son mayıs ayında Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşen çalıştay da ilçemizde bulunan spor kamuoyu ortak olarak sentetik futbol sahası talep etti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın da katkıları ve destekleriyle bu talebimiz karşılık buldu. Sentetik futbol sahamızın yapılması 2014 yılı yatırım programına alındı” dedi.
Kaynak konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şuan mevcut bulunan Atlas Kent civarında bulunan kapalı spor sahamızın yanına sentetik çim futbol sahası yapılacak. Yapılacak olan sentetik futbol sahası Afşinli gençlerimize ve halkına hizmet verecek. Bu hizmetin ilçemize gelmesinde katkıda bulunan ve emeği geçen, sorunlarımızın çözümünde her zaman bizlerin yanında olan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’a teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi