Sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl Kahramanmaraş’ın en uzak noktasında bir köy okulu belirleyen ve bu okulu kardeş okul ilan eden Kahramanlar Offroad Kulübü, bu yıl ise Çağlayancerit Kale Köy Cemal İlkokulu’nu kardeş okul seçti. KAROFF, zorlu yolları aşarak kardeş okuluna eğitim malzemeleri taşıdı.

Kahramanmaraş’ı adrenalin sporu offroadda başarı ile temsil eden ve tanıtıma önemli katkıda bulunan Kahramanlar Offroad Kulübü, bunun yanı sıra hem sosyal hem de arama kurtarma konusunda çok büyük işlere imza atmaya devam ediyor. Her yıl şehrin en uzak noktasında ulaşımı zor olan bir bölgede kardeş okul belirleyen KAROFF, bu okula eğitim malzemeleri taşıyarak öğrencilerin yeni eğitim öğretime daha moralli başlamalarını sağlıyor.

Bu yılda Çağlayancerit’in Kale Köy Cemal İlkokulu’nu kardeş okul olarak seçen KAROFF, zorlu yolları aşarak minik öğrencilerle buluştu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan KAROFF Başkanı Oğuz Bağrıaçık, kulübün sosyal sorumluluk projesi olan bu anlamlı faaliyete takılan tüm üyelerine teşekkür etti.

Kulüp olarak bu gibi projeleri yıl boyu yaptıklarını dile getiren Bağrıaçık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “KAROFF olarak sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yılda kendimize bir ilkokul belirledik. Belirlemiş olduğumuz bu ilkokulumuzun arkadaşlarımızın katkısıyla ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Kendi imkanlarımızla belli başlı malzemeler temin ettik ve okulumuza ulaştırdık.”

KAROFF’un çamurda oynayan adrenalin tutkunu zengin kişiler hürriyetinden çıktığını anlatan Bağrıaçık, bunun tam tersine şehrin tanıtımı, arama kurtarma ve çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle KAROFF’un tanındığını anlattı. Bağrıaçık, sözlerini şu şekilde devam ettirdi: “Bizler hobi amaçlı yapmış olduğumuz sporumuzun yanı sıra duyarlı bireyleriz. Arkadaşlarımızın gayretleri ile hayırseverlerimizin destekleri ile bir okulumuza elimizden geldiği şeklide yardım ettik. Geleceğimiz, yarınlarımız o minik yüreklerin yüzlerindeki gülümseme her şeye değerdi. Güzel bir temel attığımızı düşünüyoruz, umarım bizler bu konuda da birçok kişiye örnek olmuşuzdur. Doğal ve çevresel felaketlere karşı kendimizi geliştirmek ve sahip olduğumuz enerjimizi gücümüzü imkanlarımızı toplumsal olarak yapıcı bir biçime dönüştürmek amacı ile din, dil, cins, ırk, sosyal statü ayrımı gözetmeksizin afetlerden etkilenmiş ihtiyacı olan kişilere yardım etmek düşüncesiyle Türkiye’nin en güzide kulüplerinden olan Kahramanlar Offroad Kulübü Olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Akmod’dan gerekli Arama kurtarma yangın söndürme ve ilkyardım eğitimlerimizi aldık. Zaman içerisinde kendi malzeme ve ekipmanımızla görev dağılımlarımızla her zaman hazır vaziyete geleceğiz.

Kahramanlar Offroad Kulübü hem şehrimizi dışarıda tanıtan hem de güzel işlere imza atan Türkiye’nin en güzide kulüplerinden biridir. Bizler bir aile olarak bu çatının altında daha çok başarıya imza atmayı hedefliyoruz.”
Editör: Haber Merkezi