Hacı Ali Karabulut, 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli Seçimlerde, Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

Emekli Maliye Memuru Hacı Ali Karabulut, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarlığı için 'Mahallemizin sorunlarına hâkim içinizden biri olarak oylarınıza talibim' diyerek adaylığını açıkladı.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı için gerek belediye ile gerek sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dile getirip bu sorunların çözülmesi için gereken gayreti göstereceğini söyleyen emekli maliye memuru Hacı Ali Karabulut, mahalle sakinlerinden destek beklediklerini kaydetti.

Yeşilyurt Mahallesi, muhtar adayı Hacı Ali Karabulut, “Varlığına çok ama çok önem verdiğim güzel ilçem Afşin, senin güzide mahallen ve yeşil Afşin olarak ünlendiren ve benim doğup büyüdüğüm Yeşilyurt Mahallesine 2019 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde siz mahalle sakinlerimizin de desteğini de arkamda görmek ve sizlere layıkıyla hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olmak istiyorum. Dost ve akrabalarımın dualarını bekliyorum. Mahalle sakinlerinin destekleriyle muhtar olarak Yeşilyurt Mahallemize en güzel hizmeti yapacağıma inanıyorum. Saygılarımla.”

Editör: Haber Merkezi