Karabulut Vestel Mağazası ve Karabulut İş Merkezi Afşin’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Elçibey Caddesi Ulu Camii karşısında hizmet verecek olan Karabulut Vestel Mağazası’nın açılış törenine Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Garnizon Komutanı Üsteğmen İdris Tom, Afşin Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Duaların okunduğu programın açılış konuşmasını yapan Afşin Kaymakamı Fail Arıcan, “Bu iş yerinin açılmasıyla birlikte ilçemizin ekonomik açıdan da geliştiğinin göstergesi olarak düşünüyorum. dekoruyla, düzenlemesiyle örnek olacak bir iş yerini açmış oluyoruz ama aslında beş adet iş yerinin açılışını yapıyoruz. Bildiğim kadarıyla 14-15 kişi burada istihdam edilecek. Bu mutluluk verici bir ticarethanenin daha ilçemizde açılması önemlidir diye düşünüyorum. İş sahiplerine ilçemize yapılan bu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Karabulut Vestel Mağazası Müdürü Orhan Karabulut’ta  Afşin’e güzel bir mağaza kazandırmaktan duyduğu memnuniyetti dile getirdi.

-Milletvekillerinden hayırlı olsun telgrafı

Diğer taraftan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Prof. Dr. Mehmet Sağlam ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil birer kutlama telgrafı göndererek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Program, protokol üyelerinin mağazayı gezmesiyle son buldu. Karabulut İş Merkezinin 1. ve 2. katında Vestel ürünleri, 3.katında Karabulut İş Güvenliği,  4.Katında Karabulut Mimarlık İnşaat ofisi bulunuyor.  5.katta ise yemekhane ve teras yer almakta.

Editör: Haber Merkezi