AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, esnaf gezisini sürdürdü. Güven, “Gelecekte bizleri güzel şeyler bekliyor” dedi.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven, esnaf gezisini sürdürdü. Güven, tekstil firmalarını ziyaret etti.
Yapılan ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Güven, “Tekstil üretiminde Güzel şeyler olmaya başladı. İlçemizde de imatlarıyla dış pazara açılan bir tekstil atölyemizi ziyaret ettik. Yaptıkları iş gerçekten de Afşin için önemli bir iş. Bizler bu tür işleri, yerel kalkınmaya katkıda bulunan, halka destek olan yerlerdir. İnşallah bizler bu tür yerlerin sayısının artması için elimizden gayreti göstereceğiz. Ben ilçemizde bu tür faaliyetlerde bulunan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte bizleri güzel günler bekliyor. Belediye bu tür işlerin önünü açar, alt yapısını hazırlar ve çalışan personeli eğitme ve yetiştirme anlamında destekte bulunur. inşallah biz bunların hepsini yapacağız.”dedi.
Editör: Haber Merkezi