AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven’e Kıraç ailesinden destek ziyareti gerçekleşti.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven’e destek ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kıraç ailesinden Güven’e destek ziyareti gerçekleşti.
Ak Parti Afşin Seçim Bürosuna gelen kalabalığa seslenen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Bizleri desteklemek için aramızda bulunan Kıraç Ailesine çok teşekkür ediyorum. Biz gittiğimi her beldede her köy ve mezrada insanlarımız bizlere çok sıcak yaklaştı ve bizlere güvendiğini gösterdi, bizlere kucak açan ve bizlere inanan tüm Afşinlilere teşekkür ediyorum. Biz Afşin’in geleceğini inşa etmek için çalışıyoruz. Afşin’in kentsel ve sosyal gelişimini maksimum düzeye çıkartacağız ve bunu halkımızla birlikte el ele vererek yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim çalışmalarımız kapsamında gittiğimiz her yerde Afşin için, beldelerimiz için ve köylerimiz için projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. İnşallah halkımızın bize olan sıcaklığı 30 Mart’ta sandığa yansıyacak ve Afşin’de bizimle beraber yeni bir dönem başlayacak. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini bizlerden esirgemeyen Afşinli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra gelen grubun adına konuşma yapan Avukat Doğan Kıraç şunları kaydetti:
“Bu seçim bir Afşin seçimi değil. Bu seçim her şeyden önce bir Türkiye seçimi, bir dünya seçimi ve İslam aleminin seçimi. Bizlerin meseleye böyle bakması gerekmekte. Şuanda ülkemiz emin adımlarla yere basmakta Sayın Başbakanımız ve ondan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen halkımız sayesinde. Dış güçler bizim dik durmamızı kabullenmiyor ve Türkiye’nin eski haline dönmesini istiyor. Türkiye artık birinci ligde olmak istiyor. 80 yıldır ülkemizi 3., 4. Ligde oynattılar ama şimdi Türkiye bende varım dedi ve Türkiye dünya lideri olacak dedi. Bu yüzden sayın başbakanımız hedef tahtasına koydular. Şuanda ülkemizin üzerine çok büyük oyunlar oynanmakta. Ben İstanbul’da avukatlık yapıyorum ve paralel yapıyı çok iyi biliyorum. Bu insanlar 11 yıldır başbakanımız ve hükümetimizle çok iyi çalıştılar fakat seçime bir, iki ay kala neden ortaya çıktılar. Bu sorunun cevabı paralel yapının amacını açıklıyor.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi