AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen arama kurtarma tatbikatını izledi.
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy’un da katıldığı tatbikatı dikkatle takip eden Güvenç, personeli kutladı. Tatbikat sırasında İl Genel Meclisi tarafından alınan kar motorunu da test eden Güvenç, “Kar motorunun hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz ama böyle bir araç arama kurtarma faaliyetlerinde önemli bir işlevi yerine getirecektir” dedi.
KADAK Derneğinin 2. Kar Şenliğine de katılan Güvenç, KADAK üyeleri ile bir araya geldi. Dernek yöneticilerinin, taleplerini dinleyen Güvenç, kentin turizm alanında geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini belirtti. Güvenç, şunları kaydetti:
“Kahramanmaraş çok güzel doğal güzelliklere sahip bir kentimiz. Bu zenginliklerimizden birisi de Ahir Dağı Yedi Kuyular mevkisi. Bu doğal zenginliklerimizin turizme kazandırılması için gayret gösteriyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde kentimiz daha çok yerli ve yabancı turistin uğradığı bir bölge haline gelecek.”
Editör: Haber Merkezi