Kahramanmaraş Büyükşehir ve ilçe belediye başkan ile meclis üyelerinin katılımıyla Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği seçimi gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş'ın İlçe Belediye Meclis üyelerinin ve ilçe belediye başkanları arasında gerçekleşen seçimde Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi Olacak 8 Kişi Seçildi.
Nüfusu 100 bin Ve üzerinde olan İlçelerin Belediye Başkanları Türkiye Belediyeler Birliğinin doğal Meclis Üyesi olduğu İçin, gerçekleşen seçimlere 12 Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, aday olarak katılmadı.
Diğer 8 İlçe Belediye Başkanı Arasından 6 Asil Ve 2 Yedek, Belediye Meclis Üyelrinden De 2 Asil Ve 2 Yedek Meclis Üyesi Seçimi Yapıldı.
İlçe belediye başkanları arasında gerçekleşen seçimde,  Mehmet Fatih Güven, Yakup Hamdi Bozdağ, Osman Okumuş, Baki Tezcan, Üzeyir Kızılseki, Hüseyin Çoşkun Aydın, Türkiye Belediyeler Birliği Asil Üyesi seçilirken, Nursi Çeleğen ve Ahmet Akkuş yedek meclis üyeliğine seçildi.
Belediye Meclis üyeleri arasında gerçekleşen seçimde İse Mehmet Akif Kahveci ve Hanifi Öncül Asil Üye, İsmail Kaya ve Erhan Ünlü Yedek Üye olarak seçilen isimler oldu.
 
Editör: Haber Merkezi