AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Büyüktatlar Kasabası ve Büğet, Çomudüz, Kaşanlı, Küçüktatlar Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan adayı olan Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında Büyüktatlar Kasabası, Büğet, Çomudüz, Kaşanlı, Küçüktatlar Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
Yapılan geziler sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin istikrarına “ya devam ya da dur diyecek” olan bir seçim olduğunu belirtti.
Güven, “Bugün Büyüktatlar Kasabası, Büğet, Çomudüz, Kaşanlı, Küçüktatlar Köylerimizi ziyaret ediyoruz. Daha önce de bu köylerimize gelip vatandaşlarımızla birlikte sohbet etmiştik. Proje ekiplerimiz yine bu köylerimize gelerek onların sorunlarını dinlemişlerdi. Köylerimizin sorunlarını dinledik. Bu sorunların hepsini birlikte, beraber çözeceğiz inşallah. 12 yıldır AK Parti döneminde ülkemizde eğitimde, ekonomide sağlıkta, hak ve özgürlükte büyük adımlar atmış ve ülkemizde istikrar yakalamıştır. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler çok önemli seçimlerdir. Nedeni ise, bu istikrara bu seçimlerle “ya devam”  denilecek “ya da dur” denilecek. Bizlerde bu istikrarın devam etmesini istiyoruz. Doğru, dürüst siyaset bölgemizde huzuru ve güvenlik gelecek. Asla hile yapmadık ve bundan sonrada yapmayacağız. Biz Allah’a güvendik. Hileleri de bozacak yine “o” dur.
Editör: Haber Merkezi