AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, protokol üyelerini ziyareti ardından Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, tedavi gören hastalara “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.
Yapılan ziyaretleri değerlendiren AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “ AK Parti Genel Merkezi tarafından Afşin Belediye Başkan Adaylığı tarafıma tevdi edildi. Üzerimizdeki yükün ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bundan sonraki süreçte, Afşin için, memleketimiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Biz Afşin’de taş üstüne taş koyan olacağız, nutuk çeken olmayacağız. Çok çalışacağız, belediyecilik mesai işi, daha az uyuyacağız ve daha çok hizmet edeceğiz ilçemize. Bu seçim neredeyse Türkiye’nin var olma mücadelesidir. Kaliteli bir sağlık sisteminin sağlıklı bir toplumun da ilk şartıdır. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'de birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılar elde edildi. Türkiye'de sağlık sektöründe yaşanan gelişmelerle birlikte hayata geçirilen önemli projeler sevindiricidir. Afşin’de mevcut hastanelerimizin eski durumuyla yeni durumları göz önüne geldiğinde çok farklı bir görüntü ortaya çıkmış, modern cihazlarla, modern binalarda hizmet verilmeye başlanmıştır. Afşin Devlet Hastanemizin ek binası tamamlanmış ve hizmet verme durumuna gelmiş buda sevindirici bir olay.” dedi
Editör: Haber Merkezi