Elbistan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun tarafından İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev yapmış üyelere teşekkür belgesi verildi.

Kaymakam Akkoyun, 2015 yılı itibariyle Mütevelli Heyetinde görev süreleri sona eren Sırrı Demir, Cahit Gökduman, Mehmet Yapıcı, Recep Boyraz’a teşekkür belgesi takdim etti.

Burada bir değerlendirme yapan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yardım ulaştırmanın hem çok güzel hem de büyük bir sorumluluk olduğuna vurgu yaptı.

Mütevelli Heyetinde görev yapmanın hakkaniyet ve halisane duygu gerektiğine işaret eden Kaymakam Akkoyun,

“Mütevelli Heyetimiz zamanlarının büyük bir kısmını vakfın sosyal incelemelerinde ve toplantılarında harcıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kısa sürede sorunlarını çözüme kavuşturmak önemlidir. İlçenin bilirkişilerinden oluşan bu heyette görev yapmak hakkaniyet ve halisane duygular ister. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin eski üyelerine vatandaş için yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eder ve göreve başlayan yeni üyelere de başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Mütevelli Heyeti üyeliği sona eren Sırrı Demir, Cahit Gökduman, Mehmet Yapıcı, Recep Boyraz da, Kaymakam Akkoyun’a verdiği teşekkür belgesinden dolayı teşekkür ederek tüm Vakıf Mütevelli Heyeti’ne çalışmalarında başarılar dilediler.
Editör: Haber Merkezi