Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Afşin’in tanıtımına katkı sağlayan  Gazetemiz yazarlık yapan Mustafa Köş ve Mustafa Hamiş’e plaket verdi.
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Tarih Araştırmacısı Mustafa Köş’e, Şair Mustafa Hamiş’e Afşin’in tanıtımına katkı sağladıklarından dolayı düzenlenen bir programla plaket verildi. 
Plaket töreninde konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, “Yeşil Afşin Gazetesi’nde yazarlık yapan Tarih Araştırmacısı Mustafa Köş ve Şair Mustafa Hamiş, ilçemizin tanıtımı için önemli çalışmalar yapmaktadırlar. Bizde bir ilk yaparak bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine plaket verdik. Kendilerine kooperatif olarak teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum” dedi.
Diğer taraftan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde Denetim Kurulu Üyeliğini yapan eski üyesi Mehmet Keleş’e de bir plaket verildi. Plaketi kendi gelemediğinden dolayı Ahmet Keleş’e takdim edildi. 
 
 
Editör: Haber Merkezi