Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş,  Lice'de çıkan olaylar sırasında 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesi olayını şiddetle kınadıklarını kaydederek, bayrak asma kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, yazılı bir açıklama yaparak Lice’de yaşanılan bayrak olayını oda olarak kınadıklarını ifade etti. Yapılan yazılı açıklamada şu ifade etti:

“Bayrak hepimizin bayrağı, ortak sembolü ve en önemli değeridir. Millet olarak ezelden ebede uzanan tarihi yolculuğumuzda bağımsızlığımızı ve bunun için verdiğimiz ortak mücadeleyi simgelemektedir. Şunu açıkça vurgulamak isterim ki: Bu ve benzeri çirkin saldırı ve tahrikler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Sorunların çözümü sürecinde, herkesi sorumlu davranmaya, provokatif eylem ve söylemlerden kaçınmaya çağırıyorum.” dedi.

Diğer taraftan, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı olarak Çarşamba, Perşembe, ve Cuma günü iş yerlerine bayrak asma kampanyası başlattıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi