Afşin Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Enkür, Ankara’da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına davet edildi.

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen, 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Programına katılan Afşin Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Enkür, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a,Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr.Yusuf Tekin'e ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e Eshab-ı Kehf işlemeli Plaket takdim ederek  Afşin’e davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı programda öğretmenler adına temsilen  söz verilen Afşin Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Enkür,  konuşmasında meslektaşlarının 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, " Bize bugün bu onuru yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 24 Kasım Öğretmenler günü onuruna verdikleri ayrı ayrı yemek programlarına da katılan Enkür, "24 Kasım Öğretmenler gününde 81 ilden öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirilen bu özel programda olmaktan onur duydum. Bu fırsatı bize sağlayan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve ilçemizde görev yapan tüm okul müdürlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.





Editör: Haber Merkezi