Kutlama programı dün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Garnizon Komutanı İdris Tom ve Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan’ın çelenk sunumuyla kutlamalar başladı.
Kutlama programına Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Garnizon Komutanı İdris Tom, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Sedat Alıcı, daire amirleri, siyasi parti başkanları, askeri erkan ile öğrenciler katıldı.
Kutlamalar Bugünde Devam Edecek
Bugünkü tören ise, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan saat 09.30’da makamında tebrikleri kabul edecek. Törenler ise, saat 10.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler ile devam edecek.
Bugün düzenlenecek olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler; İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Daha sonra Afşin Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutlayacaklar.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan yapacak. Öğrencilerin şiirler okuması ve halk oyunları gösterisinin ardından tören geçişi yapılacak.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi