Afşin Belediye spor Kulübü tarihinin en renkli hafta sonlarından birini geçirdi. Spor Kulübü bünyesindeki futbol takımı bu hafta sonunda gurubunda nağ mağlup olan ve 10’da 10 yapan Türkoğlu Belediye Spor kulübünü ağırladı.

Afşin’de oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Kıran kırana geçen maçta ilk golü Türkoğlu Belediye attı ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı. İkinci yarıya daha iyi başlayan takımız iki gol atmayı başardı. 2-1 öne geçen takımımız maçın bitmesine 10 dk kala 10 kişi kaldı ancak maçı bırakmadı ve Afşin Belediye Spor sahadan galip ayrıldı. İnanılmaz bir seyirci önünde oynayan takımımızın aldığı bu önemli galibiyette seyircinin payı büyüktü.

Öte yandan yine Afşin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları ekibinin yıldız takımı Kahramanmaraş’ta düzenlenen, Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun organize ettiği, kulüpler arası Halk Oyunları İl Yarışmasında il birincisi oldu. Usta öğretici Mehmet Ardahan’ın hazırladığı ekip gurup yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Bir diğer sevindirici sonuç’ta işitme engelliler spor kulübünden geldi. Şanlıurfa işitme engelliler spor kulübü ile Şanlıurfa da karşılaşan Afşinli işitme engelliler zorlu müsabakayı      2-1 kazanmayı başardı. Grupta 3. olan Afşinli işitme engelliler Türkiye finallerine katılabilmesi için son maçını kazanıp 2. olan takımın mağlup yada berabere kalmasını bekleyecek.  
 
 
 
Editör: Haber Merkezi