Kahramanmaraş'ta Kapıçam Tabiat Parkı içerisindeki botanik bahçesi sonbaharda ziyaretçilerine rengarenk görsel şölen sunuyor. 

Kapıçam Tabiat Parkı içerisinde yer alan botanik bahçe, doğal güzellikleriyle özellikle sonbaharda ziyaretçilerini büyülüyor.  

Bünyesinde 400 nadir, endemik otsu ve odunsu bitkiyi barındıran botanik bahçe aynı zamanda sahaya bir peyzaj özelliği katıyor
Parkın iç kısımlarına ilerlendiğinde ise sonbaharın oluşturduğu renk cümbüşüyle karşılaşılıyor.
Taner Köşetaş, Kahramanmaraş'a ilk kez geldiğini, tesadüfen internetten böyle bir yer olduğunu görerek geldiğini belirtti.
Sonbaharın gelmesiyle çok güzel bir doğa olayına şahitlik ettiğini ifade eden Köşetaş, şunları kaydetti:"Botanik bahçede harika bir doğa olayı var. Renkler birbirine karışmış inanılmaz keyif aldım. Burada fotoğraf ve video çektim sosyal medyada paylaştım. Bu paylaşımlarımı gördükten sonra Kahramanmaraş Botanik Parkı'na gelecekler." 
Bonatik bahçeyi gezmeye gelen Oktay Özdemir de sonbaharın tadını çıkarmak için botanik bahçesini tercih ettiklerini ve her geldiklerinde farklı bir bitki gördüklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi