Afşin Belediye Başkanı Güven:
“Bizim insanlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor”
 
30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkanı seçilen Mehmet Fatih Güven, “Afşin’deki algıyı değiştireceğiz, insanlarımızın daha huzurlu yaşadığı bir Afşin yapmak için elimizden geleni yapacağız. Seçim beyannamesinde belirtmiş olduğumuz hizmetleri birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.
Önümüzdeki günlerde Afşin Belediyesini devralacak olan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, gece gündüz demeden çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde, Afşin’in çıtasını bir adım daha ileriye taşıyacağını kaydetti.
Güven, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sürecini atlattık, seçim kampanyamız döneminde de hiç kimsenin kalbini kırmadık, üzücü bir olayla karşılaşmadık. Bu seçim süresince sağduyulu davranan bütün seçmenlere teşekkür ediyorum. Sonuçta seçimler demokratik seçimlerdir ve seçimden sonra her şey biter. Çünkü hepimiz kardeşiz, akrabayız, komşuyuz. Seçimler aramıza girmemelidir. Seçim bittikten sonra her şey kaldığı yerden devam eder. Ben hemşerilerimize teşekkür ediyorum bana ve partimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı. Halkımızın verdikleri her bir oy ’un bizim için çok büyük değeri vardır.” dedi.
-“Afşin’in yaralarını saracağız”
Afşin’in yaralarını saracağız diyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin’de hizmet eksiği, açığımız var, buna rağmen hemşerilerimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgileri yüzünden, oy verdiler. Aynı zamanda da son zamanlarda ülkemizin ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partiye olan oyunu halkımız bozdu. Bundan sonra inşallah Afşin’in yaralını sarmaya başlayacağız. Genel seçimlere bu şekilde giremeyiz. Afşin’in yaralarını sararak girmemiz lazım. Yaraları sarmak Afşin’in eksik olan hizmetlerini vermek anlamına geliyor. Öncelikle Afşin’in temiz su hizmeti karşılanacak, alt yapı problemleri çözülecek.” şeklinde konuştu.
-“Afşin’i güzelleştirmeye, ilerletmeye çalışacağız”
Afşin’i güzelleştirmeye, ilerletmeye çalışacağız diyen Mehmet Fatih Güven, “Bu memlekette birileri hep ipteki cambazı gösterdi. Kendi politikalarını, siyasetlerini yürüttüler. Biz hiçbir zaman böyle davranışlarda bulunmayacağız, biz her zaman Afşin’i güzelleştirmeye, ilerletmeye çalışacağız. Bazı hizmetlerimizde çevre ilçelerimizle birlikte hareket ederek Afşin’le ve diğer ilçelerimizle hareket edersek dışardan girdi sağlayabiliriz. Bölgemizin genel olarak bir sermaye birikimi var ama yeterli değil. Tüm dünyada kentler dışarıdan sermaye çekme gayretinde bunu sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Birkaç ilçe birleşirse bunu sağlayabiliriz. Zaten tek başına hiçbir ilçenin potansiyeli buna yetmiyor.
-“Afşin’deki algıyı değiştireceğiz”
Afşin’deki algıyı değiştireceklerinin altını çizen Mehmet Fatih Güven, “Belediyeciliğimiz döneminde Afşin’de sosyal belediyecilik anlamında da yatırımlarımız olacak. Afşin’deki algıyı değiştireceğiz, insanlarımızın daha huzurlu yaşadığı bir Afşin yapmak için elimizden geleni yapacağız. Seçim beyannamesinde belirtmiş olduğumuz hizmetleri birer birer hayata geçireceğiz. Seçime katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca son zamanlarda AK Parti üzerine oynanan oyunlara rağmen halkımız bizleri yalnız bırakmadı, partimizi birinci çıkarttı. Halkımıza ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Bu seçimde bütün partiler birleşti ve seçime AK Parti ve diğer parti olarak gidildi. Buna rağmen milletimiz desteklerini esirgemedi ve AK Partiyi ülke genelinde birinci çıkarttı. Biz Afşin’e ve bütün mahallerine teşekkürümüzü yapacağımız hizmetlerimizle edeceğiz, halkımızın gönüllerine girmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Afşin’in hizmet eksikliklerini gidereceğiz. Bizim insanlarımız her şeyin en güzelin hak ediyor. “ diye sözlerine son verdi.
 
Editör: Haber Merkezi