Geçen yıl “Aygaz Yaz Şenliği” projesiyle, Anadolu’nun pek çok kentinde yazlık sinema nostaljisi yaşatan Aygaz, bu yıl da ünlü müzikalleri Afşin’de seyirciyle buluştu

Aydın Söke, Antalya Korkuteli, Konya Akşehir, Hatay’ın İskenderun ilçesinde, “Hisseli Harikalar Kumpanyası, Süt Kardeşler, Neşeli Günler, Bir Kış Öyküsü ve Lüküs Hayat” gibi ünlü müzikallerden parçaların yer aldığı gösterileri sergileyen “Aygaz Yaz Şenliği”nde dördüncü durak, Afşin oldu.

Tüpgaz ürünleriyle her gün 80 bini aşkın eve konuk olan Aygaz, “Aygaz Yaz Şenliği Anadolu Yollarında” projesine 2014 yılında zenginleştirilmiş içeriğiyle devam ediyor. Geçen yıl Anadolu’nun çeşitli kentlerinde yazlık sinema nostaljisi yaşatan Aygaz Yaz Şenliği, bu yıl ünlü müzikalleri izleyicilerle buluşturuyor.

Proje kapsamında Aydın’ın Söke, Antalya’nın Korkuteli, Konya Akşehir, Hatay’ın İskenderun ilçesinde, “Hisseli Harikalar Kumpanyası, Süt Kardeşler, Neşeli Günler, Bir Kış Öyküsü ve Lüküs Hayat” gibi en sevilen müzikallerden bölümlerin yer aldığı etkinliği gerçekleştiren Aygaz Yaz Şenliği’nin dördüncü Afşin'de oldu.

 Afşin’de gerçekleştirilen etkinlik boyunca, müzikal gösterinin yanı sıra çocukların ve büyüklerin keyifli vakit geçirdiği eğitici ve eğlendirici atölye çalışmaları da yapıldı. 10 Haziran’da başlayan “Aygaz Yaz Şenliği”, 21 Haziran’a kadar Anadolu’nun 7 kentini dolaşarak 10 bin izleyiciye ulaşmayı hedefliyor.

 

Sanat Yönetmenliğini Uğur Babürhan’ın, Müzik Direktörlüğü’nü Serpil Günseli’nin ve Aranjörlüğü’nü Uğur Cümbüşel’in yaptığı müzikal gösteri 23 kişilik ekip ile Anadolu turnesi boyunca 3 bin 500 kilometre yol yat etmiş olacak. 10 yıldır İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali’nin ana sponsoru olan Aygaz, Tiyatro sanatının eşsiz örneklerini Aygaz Yaz Şenliği ile Anadolu’ya taşımanın da gururunu yaşıyor.

Editör: Haber Merkezi