Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, Afşin Kent Konseyi tarafından Suriyelilere başlatılan “Bir Yarayı da Sen Kapat” yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek, Suriyeli sığınmacıların soba ihtiyacının olduğunu belirtti.
 
Afşin Kent Konseyi, Suriye’de yaşanılan iç karışıklık nedeniyle ülkemize gelen Suriyeliler için “Bir Yarayı da Sen Kapat” kampanyası başlattı. Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, tüm sanayici ve iş adamlarının bu kampanyaya katılmasını istedi.
Acil soba ihtiyacının olduğunun altını çizen Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Sarı, “ Afşin Kent Konseyi olarak Suriyeli kardeşlerimiz için bir yardım kampanyası başlatıldı. Kent Konseyi güzel bir kampanya başlattığından dolayı Kent Konseyi üyelerine teşekkür ediyorum. Havaların soğumasıyla birlikte kar yağışı da artı. Şuanda Suriye’den gelenler için acilen soba ihtiyacı duyulmakta. Ben buradan sizlerin aracılığı ile sanayici ve iş adamlarını bu yardım kampanyasına davet ediyorum. Türk milleti her zaman zulme uğrayan insanların yanında olmuştur. Nerede bir zulüm varsa nerede bir haksızlık varsa, zulmü gören insanların diline dinine rengine bakmadan onların yanında olmuşuzdur. Bu bağlamda Afşinli iş adamlarının kampanyaya katılacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi