Arıtaş Belediye Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Muhtemit Dağlı, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için mücadele etiklerini kaydederek, Arıtaş Kasabası’na büyük bir spor kompleksi kazandırdıklarını kaydetti.
Arıtaş Kasabası’na spor kompleksi yapıldı. Kompleks içerisinde tenis kortu, futbol sahası, voleybol sahası gibi birçok alan bulunuyor.
Konu hakkında bilgi veren Arıtaş Belediye Başkanı ve Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Muhtemit Dağlı, “Belediyemize ait eski karakol binamızın bahçesine gençlerimizin kullanabilmeleri için spor sahaları yaptık. Gençlerimizi internet kafelerden, sokaklardan ve kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için çok amaçlı şekilde kullanabilmeği için spor sahaları yaptık. Bulunduğumuz yerde tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, mini futbol sahası, atletik spor aletleri ve dış mekan jimnastik spor aletleri bulunmakta. Bunların hepsi gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik mekanlar. Sahamızın etrafında ayrıca bir yürüyüş yolu bulunmakta burada herkes rahatlıkla gününü geçirebilir ve sportif faaliyetlerde bulunabilir. Tüm Arıtaş Kasabamızdaki halkımızı ve çevre köy ve kasabalardaki halkımızı bu spor kompleksinden yararlanmaları için bekliyoruz. Bu mekan bütün halkımıza ücretsiz olarak hizmet edecek. vatandaşlarımız için yapılmış bu mekanın hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi