Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ara sokaklardaki kaldırım ve parke çalışmalarını inceledi. Başkan Aydoğan, Elçibey Caddesinde asfalt çalışmasının da yapılacağını belirtti.
Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş ve Fen İşleri İnşaat Mühendisi Fatih Demir, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ara sokaklarda devam eden parke ve kaldırım çalışmalarını inceledi.
Burada açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “İki caddemizi birleştiren sokaklarımıza bir çalışma başlatmıştık geçen sene ve sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında kaldırımlarımız genişleyecek, yolumuz biraz daha daraltılacak, tek araç ve tek sıra araç park edilebilecek şekilde ayarlanacak ve bunların dışında asfaltı kaldırıp yerine parke döşeyeceğiz. Şehrimizde bu tür bağlantıları olan sokaklarımıza bu tür işlemleri gerçekleştireceğiz.” dedi.
Elçibey Caddesini Yenileyeceğiz
Elçibey Caddesinde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Başkan Aydoğan, “Bunların dışında asfaltlarımıza yama çalışması yapıyoruz. Asıl çalışmamız olan Elçibey caddesini en kısa zamanda düzenleme çalışmasını yapacağız. Atatürk caddesinde yapmış olduğumuz çalışmanın aynısını Elçibey caddesine de yapacağız. Bu çalışma için geçen sene getirmiş olduğumuz asfalt kaldırma makinesini bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda Elçibey caddemizi de yeni çehresine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi