Afşin Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere hediye edilmek üzere gazete çıkardı. Geleneksel hale getirilen gazetenin 3. sayısıyla okuyucularıyla buluştu.
8 sayfadan oluşan gazetenin ilk sayfasında okulun üniversite sınavındaki başarısı ve Afşin Kaymakamı Faik Arıcan ile yapılan röportajı verildi. Genel Yayın Yönetmenliğini Okulun Edebiyat Öğretmeni Orhan Hamiş’in yapmış olduğu gazetede öğrencilerin almış oldukları eğitim, öğrenciler arasındaki sosyal ilişkiler, okulca yapılan kültürel geziler, okulun fiziki yapısı gibi bir çok konu kaleme alındı.
Gazete hakkında bir yazı kaleme alan Afşin Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Remzi Yayıcı, “Hiç şüphesiz 3. sayımızı çıkarmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu sayımızla yine dopdolu bir içerik ile karşınıza çıktık. Gazetemizin bu yılki nüshasında ilçemiz kaymakamı Sayın Faik Arıcan ile yapılan bir söyleşi yer alıyor. Ayrıca okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin seçme eserlerini de gazetemizin diğer sayfalarından okuyabilirsiniz. Özellikle yakın bir zamanda kaybettiğimiz, büyük ozan, hemşerimiz merhum Abdurrahim Karakoç'u anlatan yazıyı okumanızı özellikle tavsiye ederim. ”dedi.
 
Editör: Haber Merkezi