AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven:
“Alparslan Mahallesinde sosyal tesis yapılacak”
 
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Alparslan Mahallesi’nde bayanlara yönelik istişare toplantısı düzenledi.
İstişare toplantısında konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Alparslan Mahallesi’ne yakışan bir sosyal tesisi yapılacağını kaydetti. Güven, “İnşallah Alpaslan mahallemizde çok amaçlı bir sosyal tesisimiz olacak. Alpaslan mahallemizde çocuklarımız parklarda oynayacak, insanlarımız yürüyüşlerini yapacak. Afşin’imizin geleceği için bizler durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize yapacağımız hizmetleri halkımızla görüşerek ve halkımızın fikirlerini alarak yapacağız. Biz halkımız için her zaman en iyisini yapmak için çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben sizlerden 30 Mart’ta desteklerinizi istiyorum.” dedi
Güven, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ülkemizin geliri 3 bin dolardan 12 bin dolara çıktı. Bunun devam etmesi için yeni yatırımlar gerekiyor. Bizim boğazlarımızdan ticari gemiler ve turistlik gemiler aralıksız geçiyor. Ama Montrö boğazlar sözleşmesine dayanarak bize 1 TL dahi ödemiyorlar. Buna dayanarak Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan dedi ki; İstanbul’a yeni bir boğaz yapacağım ve buradan geçen gemilerden para alacağım. Dedi. Bunun için gezi eylemlerini başlattılar ve aralık ayındaki olaylar meydana geldi. Buradaki amaç ülkemizin ayağa kalkmasını ve ülkemizin güçlenmesini engellemek. Sizler inşallah bu oyunlara izin vermeyeceksiniz. Birde İstanbul’a yapılacak olan üçüncü havaalanı meselesi var. Bu havaalanıyla yılda 15 milyon kişi İstanbul’a gelmek zorunda kalacak dünyanın dört bir tarafından. Bu en az 2 milyon kişi için iş demek. Gene bizim güçlenmemizi istemeyenler buna engel olmaya çalışıyorlar. Biz bunları ve ülkemiz üzerine oynanan oyunları sizlere anlatmak zorundayız. Bunların hepsi ülkemizin fakirleşmesi için yapılan hesaplar. Dolayısıyla 30m mart yerel seçimleri hem Afşin’in, hem Türkiye’nin hem de dünya üzerinde yaşayan tüm Müslümanların seçimi. Şuanda bir tek ayakta kalan Türkiye var çünkü. Biz bu seçimi kaybedersek Türkiye kaybedecek. Bu nedenle bu seçimlerden çok güçlü çıkmamız lazım. Sizler bizlerden dualarınızı esirgemeyin ve bir oydan ne olur diyerek oy kullanmamazlık yapmayın. Afşin’in 54 bin civarında oyu var. Geçen seçimde 44 bin civarında oy kullanılmış. 10 kişi oylarını kullanmamış hemen hemen. Benim sizlerden ricam 1 oydan ne olur demeyin ve hepimiz gidip oylarımızı kullanalım.”
 
 
Editör: Haber Merkezi