AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Milletvekili Adayı İlker Çitil, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban ile sohbet eden Ünal, seçim çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Ünal, “Afşin'imiz ve diğer ilçelerimiz çok önemli hizmetler aldı ve almaya devam ediyor. Afşin en önemli sorunlarından yavaş yavaş kurtuluyor ve 2019 yılına kadar inşallah bütün hizmetler yapılmış olacak. Bu kapsamda yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza duyurmak anlamında yerel basınımızı çok fazla iş düşmekte. Bizlerde önemli gelişmeleri  Yeşil Afşin Gazetesi’nden takip ediyoruz." dedi.

Afşin Belediyesinin 30 mart seçimlerinden sonra yaptığı hizmetlerin ve başlattığı projelerin AK Partinin  seçim çalışmalarında elini güçlendirdiğini dile getiren Ünal, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un Afşin'e önemli hizmetler yapacağını dile getirdi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ömer Kösebalaban da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Yapılan kısa sohbet ardından AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve beraberindeki  AK heyeti gazetemiz önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Editör: Haber Merkezi