AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Kent Konseyi tarafından başlatılan “Bir Yarayı da Sen Kapa” kampanyasını desteklediklerini belirterek, tüm Afşin halkının bu yardım kampanyasına katılmasını istedi.
Afşin Kent Konseyi, Suriye’de yaşanılan iç karışıklık nedeniyle ülkemize gelen Suriyeliler için “Bir Yarayı da Sen Kapat” kampanyası başlattı. Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ile siyasi partiler bu yardım kampanyasına destek verdi.
Yardım kampanyasına destek verdiklerini ifade eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak, “Afşin Kent Konseyi ilçemizde bir yardımlaşma kampanyası başlattı. Bu başlatılan kampanyaya AK Parti Afşin İlçe teşkilatı olarak destekliyoruz. Türk milleti her zaman zulme uğrayan insanların yanında olmuştur. Biz AK Parti olarak mazlumdan yanayız, adaletten yanayız, özgürlükten yanayız. Nerede bir zulüm varsa nerede bir haksızlık varsa, zulmü gören insanların diline dinine rengine bakmadan onların yanında olmuşuzdur. Mazlum milletlerin mazlumiyetlerinin sona ermesine kadar hem ülkemizde hem de dünya da onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Halkımız daha öncede Pakistan’da ve dünyanın birçok yerinde yardıma muhtaç insanlar için yardım kampanyaları başlatmıştı. İnşallah o yapılan yardımların daha fazlasını Suriyeli kardeşlerimize  yapacaktır." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi