Kanalizasyon ve Atık Su Daire Başkanı Çetin Hurşitoğlu:
“Afşin’in sorunlarını çözebilmek için yoğun mesai harcıyoruz”
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (KASKİ)  Kanalizasyon ve Atık Su Daire Başkanı Çetin Hurşitoğlu, Afşin merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerinde bulunan sorunları dinledi.
KASKİ Atık Su Daire Başkanı Çetin Hurşitoğlu ve beraberindeki heyet Afşin’de merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyerek mahalle muhtarlarından sorunlarıyla ilgili görüşmelerde bulundu. Yapılan görüşmeler sonrası açıklamalarda bulunan KASKİ Atık Su Daire Başkanı Çetin Hurşitoğlu, Afşin’in kanalizasyon sorununu çözmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydetti.
Daire Başkanı Hurşitoğlu, “KASKİ Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi olarak Afşin'de bulunan sorunları tespit etmek amacıyla geldik. Afşin merkez mahalle muhtarlarını bir araya getirerek mahallelerimizin sorunlarını dinledik ve bunların notunu aldık. Mahallelerimizde yapılması gereken bazı kanal problemleri vardı bunları muhtarlarımız bizlere iletti. Bu sorunlarla alakalı bizlerde önümüzdeki hafta içi topograf ekibi göndereceğiz ve bu sorunların hepsini tespit edeceğiz, alımlarımızı yapacağız ve proje çalışmalarımız yaptıktan sonra eksikliklerin giderilmesi konusundaki gerekli çalışmaları yapacağız." dedi.
Afşin'de bulunan kanalizasyon eksiklikleri gidermek için burada olduklarını söyleyen Hurşitoğlu şunları kaydetti:
 "Merkez mahalle muhtarlarımız bizlerden, mahallelerindeki kanalizasyon eksikliğini giderilmesini istediler. Bizlerde zaten bu eksiklikleri gidermek için burada olduğumuz kendilerine ilettik. Beyceğiz Mahallesinde bin 200 metre hattımız eksik, bu hattımızın borularını ve projelerini gönderdik Afşin Belediyesinin de destekleriyle Beyceğiz mahallemizde bulanan kanal problemi çözülecek. Ayrıca Afşin'de hatlarımızın tamamın arıtma tesisine götürmemiz gerekiyor, bununla alakalı Kanalizasyon ve Atıksu Arıtma Dairesi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." 
Editör: Haber Merkezi