banner479

Afşin’de şiir tadında bir gece

Afşin Anadolu Lisesi, yılsonunda “Hasat Zamanı” isimli şiir programı düzenledi.

Afşin’de şiir tadında bir gece

Afşin Anadolu Lisesi, yılsonunda “Hasat Zamanı” isimli şiir programı düzenledi.

10 Haziran 2013 Pazartesi 08:59
1466 Okunma
Afşin’de şiir tadında bir gece
Afşin Anadolu Lisesi, yılsonunda “Hasat Zamanı” isimli şiir programı düzenledi.
Afşin Anadolu Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen programa Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş, Afşin Milli Eğitim Müdürü Yasin Fırat, Afşin Kent Konseyi Başkanı Mevlüt Taşkale ve şube müdürleri, daire amirleri ile çok sayıda izleyici katıldı.
Afşin Anadolu Lisesi öğrencileri Abdürrahim Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç ve A. Cahit Zarifoğlu’ndan şiirler seslendirdiler. Afşin’in yetiştirmiş olduğu önemli şairlerden bir tanesi olan Hayati Vasfi Taşyürek’in büyük posteri altında şiir okuyan öğrenciler izleyicileri doyumsuz bir gece yaşattılar.
Öğrencilerden sonra Afşin’de şiire gönül veren İşadamı Koray Kıraç, Avukat Hacı Bayram Veli Arıkan, Afşin Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz Solak’ta birer şiir okudular.
Program sonrası misafirlere teşekkür eden Afşin Anadolu Lisesi Müdürü İhsan Köker, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz şiir programına gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşil Afşin Haber Merkezi

Son Güncelleme: 10.06.2013 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner471

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373